Reviews

Zelo priporočam Vilo Vita. Hiša je zelo čista, udobna in prostorna. Apartmaji so opremljeni s priročnimi aparati, kot so naprava za pripravo kave, gril toaster, mizica za previjanje, Wi-Fi, zelo velik TV, pomivalni stroj. Jedilnica je dovolj velika. Kuhinja je zelo dobro opremljena s priborom, krožniki, kozarci in posodo. Na voljo so tudi velike omarice za smuči, kar je še posebej priročno. Lastnik in preostalo osebje so zelo prijazni, z veseljem pomagajo in gostoljubni.

Z družino in malim sinom smo v Vili Vita zares uživali. Lokacija je super: izhodišče za peš izlet do Jasne, je blizu centra, a hkrati je zvečer popoln mir. Super je tudi otroško igrišče pri sosednjem gostišču. Apartma (bili smo v #1) je prostoren in moderno opremljen – prav nič mu ne manjka.

Namstitev v Vili Vita Apartments je presegla vse možne točke. Lokacija izjemna za oddih zelo mirna soseščina. Sam apartma pa je na vrhu lestvice glede opreme, čistoče, uporabnosti in dodatkov. Vse deluje kot “iz škatlice” niti enkrat nismo rabili kontaktirati osebje saj je bilo vse kot mora biti. Enostavno ko si enkrat notri se boš zagotovo vrnil še večkrat.
Osebju želim vse dobro in veliko poslovnih uspehov še naprej. Se bomo še videli

Z nastanitvijo smo bili zelo zadovoljni.

Zelo lepo. Nad pričakovanji. Bravo ekipa!

Apartma je lep in čist, ga. Sanja je zelo prijazna. Se še vrnemo.

Izredno prijazna receptorka, odlično opremljeni, svetli, čisti prostori! Samo pohvale!

Zelo lep apartma, čist in zelo prostoren. Ima veliko stvari.

Vse ok

Super.

Čudovit, zelo prostoren in čist ter popolnoma nov apartma, s super opremo in zelo prijaznim ter ustrežljivim osebjem, ki poskrbi za to, da je dopust v Vili Vita nepozaben. Lokacija je izvrstna, super izhodišče za vse aktivnosti. Močno priporočam naslednji dopust v KranjskiGori v Vili Vita!

The appartement is completely new, very well furnished, clean, comfortable and spacious. It is also very well located, close by are a lot of hiking possibilities as well as a cycling trail. The beds are very comfortable, the kitchen is fully equipped with everything you may need and more. The city center of Kranjska Gora is only a short walk away. All the members of the staff were very attentive, friendly and helpful throughout our whole stay. They were continuously available for our questions and have made everything in their power in order to make our stay there perfect.

Priporočamo nastanitev.

Vsi prostori zelo čisti, zelo prijazni osebje, kuhinja odlično opremljena, depo za kolesa, smuci. Par minut hoje do samega centra, mirna lokacija. Končna ocena, ODLIČNO.

Super izhodišče za kolesarjenje, bližina centra. Zelo čisti apartmaji, lepo opremljeni, prijazno osebje.

Vse je na vrhuncu tako kot mora biti

Zelo smo bili zadovoljni z nastanitvijo in se bomo sigurno še vrnili.

Zelo zelo prijazna gostiteljica…

Apartma 1 je bil zelo lep, čist in z vsemi potrebnimi malenkostmi, prostor za kolesa v sobi za smuči, ga. Sanja zelo prijazna, vse za čisto 5. Cena najema morda malo previsoka.

Cena res kar visoka, vse ostalo pa top…

Zelo urejen in čist apartma na odlični lokaciji. V živo še lepše kot na slikah. Ga. Sanja nas je toplo sprejela, smo se počutili zelo dobrodošli. Zagotovo se še vrnemo. Odlično preživet dopust.

Super nastanitev, čisto in zelo dobro opremljeno.

Nepozabno. Vsekakor bomo še prišli.
Lp do prihodnjič.

Mirna lokacija, blizu centra. Apartma nov, čist in odlično opremljen. Prijazno osebje. Kljub visoki ceni zelo priporočam nastanitev v Vili Vita.

Zelo prijazno osebje. Super lokacija. Dobro opremljen, prostoren in čist apartma.

Apartma je zelo lep in kar nam je najbolj pomembno,zelo čist.

Z nastanitvijo v Vili Vita sva bila zelo zadovoljna in tudi osebje je bilo zelo prijazno, mislim, da se bova še vrnila.

Vse je bilo super. Edini večji problem predstavlja pomankanje parkirnih mest, glede na potencialno število gostov. Mislim, da bi moral vsak apartma imeti zagotovljen parkirni prostor.

Top lokacija
Top apartma(vse kar rabis za odlicen dopust,cistoca na visku)
Prijazno osebje(ustrezljivi,brez problema pomagajo)

Super dopust,definitivno se se vrnemo

Lepo je bilo.

SUPER!!

Vila Vita je presegla naša pričakovanja. Izjemna lokacija za oddih, sprostitev, kolesarjenje, sprehajanje v mirni soseščini. Sam apartma je vrhunski, bogato opremljen, izredno čist ter funkcionalen. Odličen apartma v Kranjski Gori, v katerega se zagotovo vrnemo. Vse je vrhunsko tako kot mora biti. Hvala